Kan du kommunikere på spansk i Barcelona?

Kommunikantion i Barcelona

Før du rejser til Barcelona, er der en række ting, du bør sætte dig ind i, så du ved, hvad der venter dig som turist i en af verdens mest populære storbyer.

Kort om Barcelona:
Barcelonas historie går over 2000 år tilbage i tiden, og med forstæderne tæller Barcelona i dag næsten 4 mio. indbyggere.
Barcelona er knudepunktet mellem Spanien og resten af Europa, og byen er både rig og driftig.
Der er masser af historiske bygninger og high-tech arkitektur, og i byen trives både foretagsomhed, kunstnerisk glæde og politisk dynamik.

Praktisk info
Der er masser af mulighed for shopping i Barcelona. I det gotiske kvarter og i sidegaderne til Las Rambla ligger masser af modebutikker og specialbutikker. Der er desuden masser af små, hyggelige caféer.
Langs med El Diagonal og Gran Via finder du de allerstørste butikker, og dette er stedet for dig, der er ude efter dyrt mærkevaretøj.
Du kan desuden opleve stormagasinet El Corte Ingles, som er spaniernes svar på Magasin.
Kommunikation og rejser til Barcelona
Lækker mad og drikke er der rig mulighed for at finde i Barcelona. Der er udover spaniernes nationalret, Paella, der bl.a. indeholder friskfangede skaldyr, mulighed for at nyde en traditionel spansk frokost i form af tapas, der kan indeholde alverdens småretter.
Området kan desuden byde på mange spændende rødvine, der er kendt for deres krydrede smag.

Barcelona varierer meget prismæssigt, og som storby hører den til et af de dyreste områder i Spanien. Hotelværelser er dyre, mens mad og drikke fås til rimelige priser.
En god middag kan købes for under 125 kroner, og shoppingpriserne er lidt billigere end de danske.

Ankomsten med fly foregår via Barcelona Airport (BCN), og derfra er der ca. 9 km til centrum.

De største oplevelser i Barcelona
Der er flere spændende museer i Barcelona. Byen byder på mange berømte kunstnere med dertilhørende museer og udstillinger. Blandt disse er fx Picasso Museet i Fæstningsparken og kunstneren Antonio Gaudi, der udstiller overalt i byen.
Der er også masser af mulighed for sightseeing med de klassiske dobbeltdækkerbusser uden tag, og dette er den nemmeste og mest behagelige måde at udforske byen på.
Man kan købe billetter til busserne både til 24 og 48 timer, og du kan stige af og på, ligeså tit du ønsker – du bliver kørt lige til døren til de mest attraktive destinationer.

Barcelona huser desuden et af de bedste Flamenco-shows i hele Spanien, og alle danserne er 100 % professionelle.
Showet varer ca. 75 minutter, og der serveres undervejs et glas Cava.

Sidst men ikke mindst finder du byens stolthed F.C. Barcelona, der er en af verdens største fodboldklubber, og der er mulighed for at opleve Camp Nou, klubbens legendariske kæmpestadion. Kommer du til byen i rette tid, kan du også opleve fodboldkampe, når ”Barca” spiller på hjemmebane.
F.C. Barcelona har vundet så mange nationale mesterskaber, at klubben sammen med Real Madrid er Spaniens absolut største, og F.C. Barcelona har desuden vundet et hav af pokaltitler og en god håndfuld mesterskaber i Champions League.